Kirjeldus
Lihaveise Ribeye antrekoodi steik (250 g/tk, Grass-fed)
Päritolu ja lõike taust
Ribeye (antrekoot) on üks hinnatumaid steigilõike, tuntud oma loomuliku mahlasuse, marmoruse ja rikkaliku veiselihamaitse poolest.
Grass-fed (rohutoidulised) veised kasvavad looduslikult karjamaadel, mis annab lihale:
-
sügavama ja puhta veiselihamaitse,
-
veidi tugevama tekstuuri,
-
ning kergelt mineraalse profiili võrreldes grain-fed lihaga.
See ribeye lõigatakse keskelt, kinnise “eye” mustriga, mis annab ühtlase ja kauni steigi.
Liha iseloom
-
Lõige: Ribeye / antrekoot
-
Kaal: 250 g steik / portsjon
-
Päritolu: Uruguay / Argentiina / Iirimaa (grass-fed programmi järgi)
-
Tõug: Angus / Hereford tüüpi lihaveis
-
Kasvatus: 100% grass-fed, vabapidamisel karjamaal
-
Pakend: individuaalselt vaakumpakendatud (IVP)
Maitse ja omadused
-
Puhas, naturaalne veiselihamaitse, mis on tüüpiline grass-fed lihale
-
Hea, ühtlane marmor ning mahlane lõpptulemus
-
Pehme, kuid kergelt lihaselt “bite’iga” tekstuur
-
Sobib kiireks grillimiseks või pannil praadimiseks
-
Väga universaalne lõige nii kodukokale kui ka restoranidele
Küpsetussoovitus
-
Võta steik toatemperatuurile 20–30 min enne küpsetamist.
-
Maitsesta soola ja musta pipraga.
-
Prae kuumal pannil või grilli 2–3 minutit mõlemalt poolt.
-
Küpseta sisetemperatuurini 52–54 °C (medium rare).
-
Lase puhata 5 min.
Serveeri näiteks chimichurri, võikastme või suitsuse BBQ-soolaga.






Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.