Kirjeldus
Täpsed köögiviljalõiked Jaapani köögiviljanoaga Yaxell Taishi 10 cm
Jaapani köögiviljanuga Yaxell Taishi 10 cm on loodud puu- ja köögiviljade puhastamiseks, tükeldamiseks ja viimistlustöödeks, kus on vaja maksimaalset täpsust. Kolmekihiline tera VG10 terasesüdamikuga ja umbes 61 HRC kõvadusega hoiab lõikeserva kaua teravana, samas kui ergonoomiline pakkapuu käepide võimaldab nuga mugavalt ja kindlalt kontrollida ka pikema lõikamistöö ajal.
Peamised omadused
- 10 cm köögiviljanuga – kompaktne tera sobib ideaalselt köögiviljade ja puuviljade koorimiseks, puhastamiseks ja peenteks viilutus- ning nikerdustöödeks.
- Kolmekihiline VG10 teras – kõva VG10 südamik on kaitstud kahe välimise teraskihiga, mis annavad terale tugevuse ning iseloomuliku dekoratiivse taotud pinnamustri.
- 61 HRC kõvadus – kõrge kõvadus Rockwelli skaalal tähendab väga head terahoidvust ja võimaldab teritada tera eriti õhukeseks ning lõikesõbralikuks.
- Ligikaudu 10° teritusnurk – väike teritusnurk tagab väga puhta lõike, mistõttu nuga läbib köögivilju vähese vastupanuga ja lõikamine nõuab vähem jõudu.
- Pakkapuu käepide – kergelt ümar kuju ja vastupidav pakkapuu tagavad käes kindla ja mugava haarde ka siis, kui töötad pikalt või lõikelaud on veidi niiske.
- Kinkekarbis pakendatud – nuga on pakitud stiilsesse karpi, mis sobib nii praktiliseks hoiustamiseks kui ka kingituseks toiduvalmistamist hindavale inimesele.
Kasutus ja hooldus
Yaxell Taishi köögiviljanuga on mõeldud eelkõige puu- ja köögiviljade töötlemiseks. Kasuta seda koorimiseks, väiksemate juurikate puhastamiseks, varte ja südamike eemaldamiseks ning peente viilude lõikamiseks, kus suurem kokanuga võib tunduda kohmakas. Väldi noa kasutamist luude, külmunud toidu ja väga kõvade kestade lõhkumisel, et säilitada õhuke ja terav lõikeserv.
Pesemiseks soovitatakse käsipesu leige vee ja õrna pesuvahendiga. Pärast pesu kuivata nuga kohe pehme rätikuga, et vältida veeplekke ja hoida käepide heas seisukorras. Nuga ei ole mõistlik pesta nõudepesumasinas, sest tugevad kemikaalid ja kõrge temperatuur võivad kahjustada nii tera kui pakkapuu käepidet.
Teritamiseks annab parima tulemuse peen terituskivi, millel hoitakse ligikaudu 10° nurka tera igal küljel. Regulaarne kerge teritus ja aeg-ajalt terituskivil värskendamine hoiavad lõikeserva kaua väga teravana. Säilita nuga noaploki, magnetriba või eraldi tupes, et tera ei puutuks teiste metallesemetega kokku.
Komplektis sisalduv
- Yaxell Taishi köögiviljanuga tera pikkusega 10 cm
- Stiilne kinkekarp noa hoiustamiseks või kinkimiseks
Millal valida Yaxell Taishi köögiviljanuga 10 cm?
See nuga sobib hästi nii esimeseks Jaapani kööginoaks kui ka täienduseks olemasolevale kokanoale, kui otsid väikest ja väga täpset tööriista köögiviljade ja puuviljade puhastamiseks ning peenteks lõigeteks. Kolmekihiline VG10 terasest tera, kõrge kõvadus ja väike teritusnurk annavad väga terava lõikeserva, mis püsib kaua, ning pakkapuu käepide tagab mugava kasutuse igapäevases köögis.





Tasu kolme võrdse maksena 3 x 




Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.