Maldon KALAHARI KÕRBE kivisool 250g

4.40 

Tarneaeg:
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: KAL250 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Maldon KALAHARI KÕRBE kivisool 250g

  • Maailma parim ainulaadne kvaliteet!
  • Toodetud Inglismaal (Maldon alates aastast 1882)
  • Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Vabariik (Kalahari)
  • Koostisosad: Kalahari kõrbe kivisool (100%)
  • Looduslikult jäme sool, korjatud Maldoni kogenud ekspertide poolt Lõuna-Aafrika Kalahari kõrbest.
  • Ideaalne väga laia valiku roogade jaoks, fantastiline maitse!
  • Maldoni poolt valitud Kalahari kõrbe kivisool on ideaalne valik nii kodukokale kui ka professionaalsetele kokkadele.
  • Maldon Salt Company on kuningliku perekonna ametlik meresoola hankija alates 2012. aastast!

 

BBQ Entertainment OÜ on MALDON SALT COMPANY ametlik eksklusiivne maaletooja Eestis!

Alates 1882-st aastast on Osborne perefirma Maldon Salt Company Limited tootnud maailmas enim hinnatud looduslikke meresoolahelbeid. Maldoni helvessoolad on heaks kiidetud "Organic Food Federation"-i poolt ja omavad Kosher'i sertifikaati. Maldon soolad on saadaval sisuliselt üle maailma ja see on kvaliteedi absoluutne tipptase!

  • Maldon sobib liha, kala, mereandide, juurviljade, kastmete, suppide ja marinaadide maitsestamiseks. Kuid seda kasutatakse eeskätt just toidule lõppmaitse andmiseks, sh näiteks vahetult enne söömist lihale raputamiseks.
  • Maldoni soolahelbed vabastavad oma soolasuse kergelt magusa nüansiga ja lisavad toidule veel ühe kihi mõnusat tekstuuri ja suussulavat krõmpsust.
  • Maldoni pehmed krõmpsuvad imeõhukesed soolahelbed on värske intensiivsusega ja puhta maitsega, mis sisaldab looduslike mineraalide täiuslikku tasakaalu, et täiustada igat rooga!
  • Maldoni helvessoola kasutades tarbite soola vähem kui muidu, sest soolahelbed on imeõhukesed ja neid lisatakse lihale eeskätt peale liha grillimist/praadimist (vahetult enne söömist), mistõttu lisatav soolakogus on üldiselt palju väiksem. Helvessoola krõmpsumine suus avab ka meie maitsemeeled ja liha (toit) maitseb nii oluliselt paremini.

Maldoni soolade kasutamine on ka Eestis muutunud järjest populaarsemaks.

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenuarrow-right-circle