Kirjeldus
Napoleon viski-tammetünnist laastud
Valgest tammest valmistatud vana viskivaadi hake. Suurepärane maitsbukett tugevamale lihale.
Kerge suitsu maitse gaasi- või söegrillidel toidu valmistamiseks. Valge tamm on tihe, veekindel ja mädanikuvaba puit, mis teeb sellest suurepärase materjali viskitünnide valmistamiseks. Aja jooksul ilmnevad tünnides praod, pärast mida need eemaldatakse kasutusest ja tehakse suitsuhakkeks. Viskilaastud annavad valmistatavale toidule tugeva aroomi, ilma et see siiski liiga domineeriks. Viskilaastud sobivad ideaalselt tugeva maitsega lihale, näiteks veiselihale, veiselihale, tallele ja ulukilihale. Viskilaaste tuleks enne kasutamist vähemalt 30 minutit vees leotada. Laastude lisamiseks võite kasutada punast või valget veini, jõhvika- või apelsinimahla. Kerge suitsetamise alustamiseks võtke laastud vedelikust välja ja pange need Napoleoni suitsukarpi. Asetage see kolmnurksele põletikate-kuumusejagajale. Kui teie grillil on sisseehitatud suitsusahtel, pange laastud sinna. Kui suits hakkab tekkima, asetage küpsetatav toit grillile ja sulgege kaas.