Jaapani kokanuga 20 cm VG10 teras Yaxell Taishi, 3-kihiline tera, 61 HRC, 10° teritusnurk, pakkapuu käepide, kinkekarbis

Yaxell Taishi 20 cm Jaapani kokanuga katab enamiku köögi lõikamistöödest köögiviljadest lihani. VG10 südamikuga 3-kihiline tera (61 HRC, u 10° teritusnurk) püsib kaua terav ja lõikab puhtalt. Mugav pakkapuu käepide ja kinkekarp teevad noast praktilise kingituse.

169.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 56.33 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: YX-34700 Kategooria: Brand:
Kategooria:

Kirjeldus

Täpsed lõiked igapäevases köögis Yaxell Taishi 20 cm Jaapani kokanoaga

Yaxell Taishi 20 cm Jaapani kokanuga on loodud igapäevaseks lõikamistööks köögis alates köögiviljadest kuni liha ja kalani. Traditsioonilise kihilise sepistustehnika abil valmistatud tera südamikus on VG10 roostevaba teras, mida katavad mõlemalt küljelt molübdeen-vanaadium terase kihid koos dekoratiivse pinnatöötlusega. Kõva umbes 61 HRC teras ja peen umbes 10° teritusnurk annavad väga terava ja pikaajaliselt püsiva lõikeserva, samas kui pakkapuidust käepide tagab kindla ja mugava haarde.

Peamised omadused

  • 20 cm tera on klassikaline pikkus kokanoale, mis sobib nii kodukokale kui nõudlikumale kasutajale ja katab enamiku tükeldamis ja viilutustöödest köögis
  • 3-kihiline konstruktsioon VG10 terassüdamiku ja molübdeen-vanaadium välimiste kihtidega ühendab väga terava lõikeserva hea korrosioonikindluse ja vastupidavusega
  • Kõvadus umbes 61 HRC Rockwelli skaalal tähendab, et tera püsib kauem terav ega vaja nii sagedast teritamist kui pehmemad kööginoad
  • Umbes 10° teritusnurk võimaldab väga peent lõikeserva, mis teeb täpsed ja puhtad lõiked nii köögiviljade, liha kui kala puhul
  • Pakkapuidust käepide on kujundatud käe järgi, pakkudes mugavat ja kindlat haaret pikemate lõikamistööde ajal
  • Traditsiooniline sepistustehnika ja dekoratiivne pinnaviimistlus annavad noale iseloomuliku Jaapani välimuse ning rõhutavad käsitöötunnet
  • Kinkekarp teeb noast esindusliku kingituse ning sobiva lahenduse noa turvaliseks hoiustamiseks või transportimiseks

Kellele sobib Yaxell Taishi 20 cm kokanuga

Yaxell Taishi 20 cm kokanuga sobib hästi nii esimeseks Jaapani kokanoaks kui ka olemasoleva nugade komplekti uuendamiseks. 20 cm tera pikkus pakub head tasakaalu juhitavuse ja ulatuse vahel, nii et sama noaga saab tükeldada sibulat ja ürte, lõigata liha ning viilutada suuremaid köögivilju.

Tänu VG10 terassüdamikule ja umbes 61 HRC kõvadusele on Taishi selgelt kõrgemas klassis võrreldes tavaliste pehmema terasega kööginugadega. Tera püsib õige kasutuse ja regulaarse hoolduse korral märgatavalt kauem terav, mis sobib kasutajale, kes eelistab harvem teritamist ja nauditavalt sujuvat lõiget.

Samas nõuab selline kõvem tera veidi tähelepanelikumat käsitsemist: nuga ei ole mõeldud luude raiumiseks ega külmunud toidu jõuliseks tükeldamiseks. Kui neid piiranguid arvestada, pakub Taishi väga head hinna ja kvaliteedi suhet neile, kes soovivad pikaajaliselt usaldusväärset Jaapani kokanuga.

Kasutus ja hooldus

Kasutamisel eelista lõikeid, kus tera libiseb läbi tooraine, näiteks kerget kiigutamist, tõuke või tõmbelõiget. Väldi luude, külmunud toidu ja väga kõvade materjalide lõikamist, sest see võib peene lõikeserva kahjustada. Lõikamiseks kasuta puidust või kvaliteetsest plastist lõikelauda, kuna klaasist, kivist ja metallist pinnad nüristavad tera kiiresti.

Noa pesemiseks soovitatakse ainult käsipesu. Pese nuga kohe pärast kasutamist leige vee ja õrna pesuvahendiga, seejärel kuivata hoolikalt pehme rätikuga. Nõudepesumasinat ei ole soovitatav kasutada, sest kõrged temperatuurid ja tugevad kemikaalid võivad kahjustada nii tera kui pakkapuidust käepidet.

Parima tulemuse jaoks terita nuga vesikivil, hoides väikest ja ühtlast teritusnurka umbes 10°. Vahepealseks hoolduseks sobib peen keraamiline terituspulk, kuid põhjaliku teravuse taastamiseks annab vesikivi kõige parema kontrolli ja lõpptulemuse. Hoia nuga noa plokis, magnetliistul või tupes nii, et tera ei puutuks kokku teiste metallpindadega.

Komplektis sisalduv

  • Yaxell Taishi 20 cm Jaapani kokanuga
  • Esinduslik kinkekarp noa hoiustamiseks või kinkimiseks

Miks valida Yaxell Taishi 20 cm kokanuga

Yaxell Taishi 20 cm kokanuga ühendab traditsioonilise Jaapani sepistustehnika, kvaliteetse VG10 terase ja mugava pakkapuidust käepideme. 3-kihiline tera umbes 61 HRC kõvadusega pakub väga teravat ja püsivat lõikeserva, mis sobib igapäevaseks tükeldamiseks ja viilutamiseks. Kui otsid üht mitmekülgset põhinuga, mis teenib sind pikka aega ja võimaldab nautida täpseid puhtaid lõikeid, on Taishi seeria kokanuga praktiline ja läbimõeldud valik.

Lisainfo

Noa tüüp/otstarve

Peakoka noad - GYUTO

Terase kõvadus (HRC)

61 HRC

Lõiketera materjal

VG10 teras

Tera kihtide arv

3 kihti

Tera pikkus

20 cm

Käepideme materjal

pakkapuit

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jaapani kokanuga 20 cm VG10 teras Yaxell Taishi, 3-kihiline tera, 61 HRC, 10° teritusnurk, pakkapuu käepide, kinkekarbis”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle