Mcusta Zanmai Modern Molybdenium gyuto kokanuga, 240 mm

TASUTA TARNE!

135.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 45.00 
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
Vaata tarneinfot
Tootekood: HBB-6007M Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Mcusta Zanmai Modern Molybdenium gyuto kokanuga, 240 mm

Peakokanuga.

Jaapani kokanuga ehk gyuto hoiab hästi teravust, on Euroopa nugadest kergem ja õhukese teraga, üldjuhul 15-kraadise teritusnurgaga. Gyuto on köögis põhiline abimees kõigil lõikamis-, hakkimis- ja viilutamistöödel. Sobib nii liha, kala, juur- ja puuviljade töötlemiseks.

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum noad on valmistatud roostevabast 58 HRC molübdeen-vanaadiumterasest. Noal on mustast pakkapuidust valmistatud hästi tasakaalustatud käepide, mille tagumine ots on roostevbast terasest.

Käepideme värv Must
Noa tüüp/otstarve Peakoka noad - gyuto
Terase kõvadus (HRC) 58-59 HRC
Lõiketera materjal ROOSTEVABA TERAS, MoV (roostevaba)
Tera kihtide arv 1
Tera pikkus 240 mm
Toodetud Jaapan
Käepideme stiil Western - klassikaline/Euroopa
Käepideme materjal Puit
Käelisus Universaalne

Hooldus

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga "raiumist" ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks - nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

 

Teritamine

Parim vahend kööginugade teritamiseks on vesiluisk. Vesiluisu valik sõltub eelkõige teritatava noa seisukorrast ning sellest, kui poleeritud lõpptulemust soovite. Luisu valikul kehtib järgmine "rusikareegel":

- Kivi teralisus kuni #1000 - jäme teritamine, teritusnurga taastamine, täkete parandamine;
- Kivi teralisus #1000 kuni #3000 - igapäevane teritamine;
- Kivi teralisus #3000 kuni #10000 - lõppteritus ja viimistlemine, poleerimine;

Nuga võib teritada mitme erineva karedusega luisuga, alustades jämedamast ja lõpetades peeneteralise luisuga.

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenu