Mcusta Zanmai Modern Molybdenium nakiri köögiviljanuga, 165 mm

TASUTA TARNE!

105.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 35.00 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: HBB-6008M Kategooriad: ,

Kirjeldus

Mcusta Zanmai Modern Molybdenium nakiri köögiviljanuga, 165 mm

NAKIRI on mõeldud juurviljade töötlemiseks ning selle abil muutuvad köögiviljad ühtlase suuruse ja kujuga ribadeks, kuubikuteks või julienne-kangideks.

Mcusta Zanmai Modern Molybdenum noad on valmistatud roostevabast 58 HRC molübdeen-vanaadiumterasest. Noal on mustast pakkapuidust valmistatud hästi tasakaalustatud käepide, mille tagumine ots on roostevbast terasest.

Käepideme värv Must
Noa tüüp/otstarve Köögiviljanoad - nakiri
Terase kõvadus (HRC) 58-59 HRC
Lõiketera materjal ROOSTEVABA TERAS, MoV (roostevaba)
Tera kihtide arv 1
Tera pikkus 165 mm
Toodetud Jaapan
Käepideme stiil Western - klassikaline/Euroopa
Käepideme materjal Puit
Käelisus Universaalne

Hooldus

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga "raiumist" ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks - nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

 

Teritamine

Parim vahend kööginugade teritamiseks on vesiluisk. Vesiluisu valik sõltub eelkõige teritatava noa seisukorrast ning sellest, kui poleeritud lõpptulemust soovite. Luisu valikul kehtib järgmine "rusikareegel":

- Kivi teralisus kuni #1000 - jäme teritamine, teritusnurga taastamine, täkete parandamine;
- Kivi teralisus #1000 kuni #3000 - igapäevane teritamine;
- Kivi teralisus #3000 kuni #10000 - lõppteritus ja viimistlemine, poleerimine;

Nuga võib teritada mitme erineva karedusega luisuga, alustades jämedamast ja lõpetades peeneteralise luisuga.

 

Lisainfo

Terapikkus

165 mm

Toodetud

Jaapan

Käepideme materjal

Puit

Käelisus

Universaalne

Käepideme värv

Must

Kaubamärk

MCUSTA ZANMAI

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mcusta Zanmai Modern Molybdenium nakiri köögiviljanuga, 165 mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle