Senzo Classic väike santoku, 143 mm

143 mm teraga väike santoku tüüpi kokanuga sobib universaalseks töövahendiks köögis. Santoku terakuju on mugav, sest keskmest allapoole suunatud tera tipp võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge. Sobib väga hästi liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumiseks, hakkimiseks ning viilutamiseks.

TASUTA TARNE!

120.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 40.00 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Kirjeldus

Senzo Classic väike santoku, 143 mm


Tera on valmistatud 33-kihilisest damaskuse terasest. Lõikesüdamikuks on vastupidav VG-10 teras (HRC 60-61). Lisaks sellele, et nuga hoiab kaua teravust, on see ka hästi vastupidav korrosioonile, kulumisele ning värvimuutustele. Vasardatud ehk "tsuchime" viimistlus on kaunis ning tagab, et toit eraldub tera küljest kiiremini ning lõige jääb puhas.

Käepide on valmistatud mustast pakkapuust ning kaunistatud peene punase randiga. Käepidemel puuduvad neetkinnitused, materjal on hügieeniline ning peab hästi vastu kulumisele.

 

Käepideme värv Must
Noa tüüp/otstarve Jaapani kokanoad - santoku, Väikesed universaalnoad - petty/utility
Terase kõvadus (HRC) 60-61 HRC
Lõiketera materjal VG-10 (roostevaba), ROOSTEVABA TERAS
Tera kihtide arv 33
Tera pikkus 143mm
Noa kogupikkus 260 mm
Kaal 100 g
Toodetud Jaapan
Käepideme stiil Modernne/hübriid
Käepideme materjal Puit
Käelisus Universaalne

Hooldus

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga "raiumist" ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks - nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

 

Teritamine

Parim vahend kööginugade teritamiseks on vesiluisk. Vesiluisu valik sõltub eelkõige teritatava noa seisukorrast ning sellest, kui poleeritud lõpptulemust soovite. Luisu valikul kehtib järgmine "rusikareegel":

- Kivi teralisus kuni #1000 - jäme teritamine, teritusnurga taastamine, täkete parandamine;
- Kivi teralisus #1000 kuni #3000 - igapäevane teritamine;
- Kivi teralisus #3000 kuni #10000 - lõppteritus ja viimistlemine, poleerimine;

Nuga võib teritada mitme erineva karedusega luisuga, alustades jämedamast ja lõpetades peeneteralise luisuga.

Lisainfo

Terapikkus

150 mm

Toodetud

Jaapan

Käepideme materjal

Puit

Käelisus

Universaalne

Kaubamärk

SUNCRAFT

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Senzo Classic väike santoku, 143 mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle