Kirjeldus
Ahjuvorm, Ø20 cm (0,7 L) REGAS Casserole Classic – Ref. 144
Regas Ceramics klassikaline keraamiline ahjuvorm (Ø20 cm) on madala äärega universaalne savikauss, mida kasutatakse Hispaania köögis nii küpsetamiseks kui serveerimiseks. 0,7-liitrine maht ja umbes 5 cm kõrgune äär teevad sellest ideaalse nõu mitmesugustele roogadele: alates ahjus küpsetatud tapas-suupistetest kuni magusate vormiroogadeni. Näiteks võid selles savivormis valmistada klassikalisi “gambas al ajillo” küüslaugukrevette – kuumuta vorm otse grillil või pliidil, lisa oliiviõli, küüslauk ja krevetid ning serveeri otse sellest tulikuumast kausist. Samuti sobib see keraamiline vorm väiksema vormiroa või ühepajatoidu jaoks, kus ühtlase kuumusega haududes jäävad kõik koostisosad mahlakaks. Ka magustoidud tulevad selles vormis suurepäraselt välja, pälvides lisaks maitsekogemusele ka silmailu, kui serveerid need pruunis savikausis.
Ahjuvorm on disainitud vastu pidama nii kõrgele kuumusele kui ka igapäevasele tihedale kasutamisele. See teeb sellest ka ideaalse nõu restoranide ja söögikohtade jaoks lisades autentset Hispaania hõngu. Seda vormi võib ohutult kasutada gaasi- ja elektripliidil, ahjus, mikrolaineahjus ning otse grillil (söe- või gaasigrillil). Savinõu materjal talub ka sügavkülmutamist, seega võid soovi korral eelvalmistatud road vormiga külma panna. Kvaliteetne pliivaba glasuur kaitseb vormi pinda, muutes selle kriimustuskindlaks ja takistades toiduplekkide imendumist. Pärast kasutamist loputa vormi sooja veega või pese nõudepesumasinas – see nõu on ühtviisi lihtne hooldada kui kasutada.
Madal keraamiline ahjuvorm (Ø20 cm, 0,7 L) sobib erinevate roogade küpsetamiseks ja serveerimiseks. Traditsiooniline savikauss tapasest vormiroogadeni.
Kuidas kasutada keraamilist ahjuvormi?
- Enne igat kasutuskorda pese toode puhtaks.
- Alusta toiduvalmistamist madalal kuumusel, tõstes temperatuuri järk-järgult.
- Ära kasuta toodet tühjalt ühelgi kuumaallikal.
- Väldi temperatuurikontraste (kokkupuudet külma vee, marmori või metallpindadega), kui toode on veel kuum.
- Niisuta põhja glasuurimata osa enne kuumale pinnale asetamist.
- Soovitatav on määrida toiduvalmistamise pind õliga.
- Kuivata toode enne hoiustamist täielikult, et vältida ebameeldivate lõhnade teket.
- Soovitav on hoida eset mõned päevad köögikapist väljas, et see ka sisemiselt korralikult kuivaks.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.