Mcusta Zanmai Classic Damascus Black Pakka kokanuga, 210 mm

TASUTA TARNE!

175.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 58.33 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: HKB-3005D Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Mcusta Zanmai Classic Damascus Black Pakka kokanuga, 210 mm

Peakoka nuga on üks põhilisi tööriistu köögis. Jaapani gyuto-tüüpi noad on reeglina kergemad, õhema tera ja võikese teritusnurgaga (ca 15 kraadi) ning sirgema lõikeprofiiliga kui Euroopa kokanoad. Seetõttu on gyuto ülimalt mugav ja efektiivne. Sobib väga hästi liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumiseks, hakkimiseks ning viilutamiseks.

Mcusta Zanmai nugade juures väärib erilist tähelepanu käepidemete disain ja töötlustehnoloogia - traditsioonilist Jaapani noa WA-käepideme kuju, tehnoloogiaid ning komponente on mitmel moel edasi arendatud ja lõppviimistluse kvaliteedi osas võib Mcusta nuge pidada julgelt maailma absoluutsesse paremikku kuuluvateks.

Mcusta Zanmai Classic Damascus on 33-kihilisest damaskuse terasest mugavalt käes istuv soliidne lõikeriist. Tera südamikuks on VG-10 roostevaba teras (HRC 61).

Hooldus

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga "raiumist" ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks - nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

 

Teritamine

Parim vahend kööginugade teritamiseks on vesiluisk. Vesiluisu valik sõltub eelkõige teritatava noa seisukorrast ning sellest, kui poleeritud lõpptulemust soovite. Luisu valikul kehtib järgmine "rusikareegel":

- Kivi teralisus kuni #1000 - jäme teritamine, teritusnurga taastamine, täkete parandamine;
- Kivi teralisus #1000 kuni #3000 - igapäevane teritamine;
- Kivi teralisus #3000 kuni #10000 - lõppteritus ja viimistlemine, poleerimine;

Nuga võib teritada mitme erineva karedusega luisuga, alustades jämedamast ja lõpetades peeneteralise luisuga.

Lisainfo

Terapikkus

210 g

Toodetud

Jaapan

Käepideme materjal

Puit

Käelisus

Universaalne

Käepideme värv

Must

Kaubamärk

MCUSTA ZANMAI

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mcusta Zanmai Classic Damascus Black Pakka kokanuga, 210 mm”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle