Senzo Black kokanuga bunka, 200 mm, 33-kihiline damaskuse teras

190.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 63.33 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Tarneaeg:
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: BD-09 Kategooria: Silt:
Kategooria:
Sildid:

Kirjeldus

Senzo Black kokanuga bunka, 200 mm, 33-kihiline damaskuse teras

Bunka on universaalne Jaapani kokanuga, mida iseloomustab teravalt äralõigatud ots. Bunka-tüüpi nuga sobib tänu oma universaalsetele mõõtmetele ja vahedale terale hästi liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumiseks, hakkimiseks ning viilutamiseks.

Senzo Black seeria on inspireeritud traditsioonilistest Jaapani "wabocho" nugadest. Tumedast pakka-puust valmistatud soliidne kaheksakandiline käepide rõhutab samuti Jaapani köögi traditsioone.

Senzo Black nugade tera on valmistatud 33-kihilisest damaskuse terasest, mille lõikesüdamikuks on vastupidav VG-10 teras (HRC 60-61). Lisaks sellele, et nuga hoiab kaua teravust, on see hästi vastupidav ka korrosioonile, kulumisele ning värvimuutustele. Damaskuse kihid moodustavad kontrastse ja kordumatu lainelise mustri, nii, et lisaks suurepärastele tööomadustele on Senzo Black´i kasutamine ka esteeliliselt nauditav.

Noa tüüp/otstarve Peakoka noad - gyuto, Kokanoad - kiritsuke/bunka
Käepideme värv Tume puit
Terase kõvadus (HRC) 60-61 HRC
Lõiketera materjal VG-10 (roostevaba), ROOSTEVABA TERAS
Tera kihtide arv 33
Tera pikkus 200 mm
Noa kogupikkus 340 mm
Kaal 170 g
Toodetud Jaapan
Käepideme stiil WA - traditsiooniline/Jaapani
Käepideme materjal Puit
Käelisus Universaalne

Hooldus

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga "raiumist" ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks - nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

 

Teritamine

Parim vahend kööginugade teritamiseks on vesiluisk. Vesiluisu valik sõltub eelkõige teritatava noa seisukorrast ning sellest, kui poleeritud lõpptulemust soovite. Luisu valikul kehtib järgmine "rusikareegel":

- Kivi teralisus kuni #1000 - jäme teritamine, teritusnurga taastamine, täkete parandamine;
- Kivi teralisus #1000 kuni #3000 - igapäevane teritamine;
- Kivi teralisus #3000 kuni #10000 - lõppteritus ja viimistlemine, poleerimine;

Nuga võib teritada mitme erineva karedusega luisuga, alustades jämedamast ja lõpetades peeneteralise luisuga.

Lisainfo

Terapikkus

Toodetud

Käepideme materjal

Käelisus

Käepideme värv

Kaubamärk

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Senzo Black kokanuga bunka, 200 mm, 33-kihiline damaskuse teras”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle