Kirjeldus
Väike keraamiline ahjuvorm üksikute portsionide valmistamiseks
See väike, 17 cm läbimõõduga keraamiline ahjuvorm (0,5 L) on ideaalne ühe portsioni suuruste roogade küpsetamiseks ja serveerimiseks otse nõust. Madala äärega savikauss sobib suurepäraselt eelroogadele ja magustoitudele, mida soovid pakkuda eraldi keraamilises kausis. Olgu selleks rikkalik prantsuse sibulasupp juustiga, klassikaline crème brûlée karamellise suhkrukoorikuga või hoopis ahjus küpsetatud munaroog (shakshuka) hommikusöögiks. See väike keraamiline ahjuvorm saab ülesandega hakkama.
Savinõu ühtlane kuumusejaotus tähendab, et isegi väikestes kogustes toit küpseb ilma kõrbemiseta. Veidi vaeva võtab ainult roa valmistamine, sest serveerimine on imelihtne: tõsta vorm ahjust või grillist välja ja aseta otse lauale, pakkudes külalistele autentset elamust justkui Hispaania tapas-baaris. Regas Ceramics keraamiline ahjuvorm on väikesest suurusest hoolimata töökindel ja usaldusväärne. Nagu kõik Regas keraamilised tooted, talub ka see vorm vaevata ahjukuumust, pliidile asetamist ja naturaalset kuumust grillil. Vaata lisaks ka teisi tooteid Hispaania keraamikast.
Väike keraamiline ahjuvorm (Ø17 cm, 0,5 L) sobib individuaalsete portsjonite ja eelroogade jaoks. Klassikaline savikauss, mis lisab kööki Vahemere hõngu.
Kuidas kasutada keraamilist ahjuvormi?
- Enne igat kasutuskorda pese toode puhtaks.
- Alusta toiduvalmistamist madalal kuumusel, tõstes temperatuuri järk-järgult.
- Ära kasuta toodet tühjalt ühelgi kuumaallikal.
- Väldi temperatuurikontraste (kokkupuudet külma vee, marmori või metallpindadega), kui toode on veel kuum.
- Niisuta põhja glasuurimata osa enne kuumale pinnale asetamist.
- Soovitatav on määrida toiduvalmistamise pind õliga.
- Kuivata toode enne hoiustamist täielikult, et vältida ebameeldivate lõhnade teket.
- Soovitav on hoida eset mõned päevad köögikapist väljas, et see ka sisemiselt korralikult kuivaks.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.