Jaapani köögiviljanuga SG2 terasega Yaxell Ketu, 10 cm tera, 3-kihiline molübdeen-vanaadium teras, 63 HRC, pakkapuu käepide

10 cm Jaapani köögiviljanuga sobib puu- ja köögiviljade koorimiseks, puhastamiseks ja täpseks tükeldamiseks. SG2 terasest 3-kihiline tera (63 HRC, u 10° teritusnurk) püsib kaua terav, pakkapuu käepide istub kindlalt kätte. Soovitame käsipesu ja teritamist vesikäial.

189.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 63.00 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: YX-34935 Kategooria: Brand:
Kategooria:

Kirjeldus

Jaapani köögiviljanuga täpseks lõikamiseks – Yaxell Ketu 10 cm

Yaxell Ketu on kompaktne Jaapani köögiviljanuga, mis on loodud puu ja köögiviljade koorimiseks, puhastamiseks ja peeneks tükeldamiseks. Kolmekihiline tera, mille südamik on SG2 kõrgjõudlusterasest ja väliskihid molübdeen vanaadium terasest dekoratiivse vasardatud viimistlusega, annab väga hea servapidavuse ja puhta lõike. Kõvadus kuni 63 HRC Rockwelli skaalal tähendab, et tera püsib õigel kasutamisel kaua terav ja sobib täpseks noatööks nii kodu kui ka professionaalses köögis.

Peamised omadused

  • 10 cm köögiviljanuga lühikese ja kitsama teraga, mis sobib eriti hästi köögi peenteks töödeks, koorimiseks ja puhastamiseks
  • SG2 terasest südamik kolmekihilises konstruktsioonis koos molübdeen vanaadium terase väliskihtidega tagab väga hea lõikeserva vastupidavuse
  • Kõvadus 63 HRC võimaldab terale kanda eriti peene ja terava serva, mis vajab harvem teritamist
  • U umbes 10° teritusnurk mõlemal küljel annab ülihästi lõikava, täpse tera peente viilude ja väikeste tükkide jaoks
  • Ümar pakkapuu käepide istub mugavalt kätte ja pakub kindlat haaret ka pikemal lõikamisel
  • Vasardatud dekoratiivne teraviimistlus aitab vähendada toidu kleepumist tera külge ja annab noale eristuva välimuse
  • Esitluskarp muudab noa sobivaks kvaliteetseks kingituseks toiduvalmistamise huvilisele

Paigaldus ja kasutus

Yaxell Ketu köögiviljanuga on mõeldud peamiselt puu ja köögiviljadega töötamiseks nii lõikelaual kui ka käes hoides. Kasuta nuga koorimiseks, varte ja südamike eemaldamiseks, väiksemate köögiviljade poolitamiseks ning täpseks tükeldamiseks seal, kus suurem kokanuga jääb kohmakaks. Tänu lühikesele terale on seda lihtne kontrollida ning see sobib hästi ka peente dekoreerivate lõigete tegemiseks.

Tera pikaealisuse huvides lõika alati puidust või pehmest plastist lõikelaual. Vältida tuleks luid, külmunud toitu, konservikarpe ja muid väga kõvasid või südamikuga materjale, mis võivad kõva ja õhukese Jaapani tera serva kahjustada. Pärast kasutamist soovitatakse nuga pesta käsitsi leige vee ja vähese pesuvahendiga, loputada ning hoolikalt kuivatada, seejärel hoiustada noaploki, magnetriba või kaitsetasku abil nii, et tera ei puutuks kokku teiste metallosadega.

Parima tulemuse annab teritamine vesikäial ehk terituskivil. Hoia teritades võimalikult algset madalat nurka umbes 10° tera kummalgi küljel ja väldi agressiivseid tõmbeteritajaid, mis võivad väga kõva SG2 terase peenikest lõikeserva liigse survega kahjustada.

Kuidas ja millal valida 10 cm Yaxell Ketu köögiviljanuga

10 cm Yaxell Ketu sobib hästi kasutajale, kes otsib täpsusnuga suurema kokanoa kõrvale. See ei ole mõeldud kõikideks üldisteks köögitöödeks, vaid olukordadeks, kus on vaja täpset kontrolli ning väikest ja kergesti juhitavat tera. Nuga on eriti kasulik puuviljade ja väiksemate köögiviljade koorimisel, puhastamisel ja kuubikuteks lõikamisel ning peente viilude lõikamisel kõrge kõvadusega teraga.

Tänu kahepoolsele teritusele saab nuga kasutada nii Lääne stiilis kiigutava lõikelii kui ka sirgjoonelise lükkava või tõmbava lõikega, mistõttu sobib see hästi neile, kes on harjunud mõlema stiiliga. Lühike tera muudab noa heaks valikuks ka väiksema käega kasutajatele ning neile, kes eelistavad detailset noatööd teha pigem käes hoitava köögiviljaga kui ainult lõikelaual.

Kõrge kõvadusega SG2 terasega nuga eeldab veidi teadlikumat käsitsemist kui pehmematest terastest Lääne noad, kuid pakub vastu oluliselt paremat servapidavust. Kui järgid soovitatud kasutus ja hooldusvõtteid, püsib tera terav pikalt ning nuga teenib usaldusväärselt igapäevases köögis.

Komplektis sisalduv

  • Yaxell Ketu köögiviljanuga 10 cm kolmekihilise SG2 terasest südamikuga teraga
  • Lahjakarp noale turvaliseks hoiustamiseks ja kinkimiseks

Millal valida Yaxell Ketu köögiviljanuga 10 cm

Vali Yaxell Ketu 10 cm köögiviljanuga, kui soovid Jaapani stiilis väikest täpsusnuga, mis lõikab puu ja köögivilju väga puhtalt ning hoiab serva kaua. Kolmekihiline SG2 terasest südamikuga tera, 63 HRC kõvadus, umbes 10° teritusnurk ja mugav pakkapuu käepide teevad sellest tööriista, mis sobib nii entusiastile, kes soovib esimest kvaliteetset Jaapani nuga, kui ka kogenud kokale, kes hindab täpsust ja head lõikekontrolli.

Lisainfo

Noa tüüp/otstarve

Koorimisnoad - PARING

Terase kõvadus (HRC)

63 HRC

Lõiketera materjal

SG2 teras

Tera kihtide arv

3 kihti

Tera pikkus

10 cm

Käepideme materjal

pakkapuit

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jaapani köögiviljanuga SG2 terasega Yaxell Ketu, 10 cm tera, 3-kihiline molübdeen-vanaadium teras, 63 HRC, pakkapuu käepide”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle