Kirjeldus
Täpsed viilud küpsest lihast ja sashimist – Jaapani paistiveits Yaxell Ran 23 cm
Yaxell Ran 23 cm paistiveits on loodud küpsete liha- ja linnulihatükkide ning õrna kala puhtaks viilutamiseks, kus iga lõige peab jääma ühtlane. 69-kihiline damaskuse tera ülimalt kõvast roostevabast terasest südamikuga ühendab traditsioonilise Jaapani sepatöö ja kaasaegse metallurgia, pakkudes väga teravat ja püsivat lõikeserva. Tänu kitsale ja pikale terale saad lõigata liha ning sashimit pika, ühe tõmbega ilma kiude lõhkumata.
Peamised omadused
- Pikk ja kitsas 23 cm paistiveits küpsete liha- ja linnulihatükkide ühtlaseks viilutamiseks pika tõmbelõikega
- Tera kuju sobib hästi ka sashimi ja muu õrna kala puhtaks lõikamiseks ilma kiude muljerdamata
- 69-kihiline damaskuse tera molübdeen-vanaadiumterasest väliskihtidega tagab vastupidavuse ja iseloomuliku mustri
- Tera kõvadus on 61 HRC mis aitab teral püsida kaua terav ja vähendab sagedase teritamise vajadust
- Väike umbes 10° teritusnurk tera mõlemal küljel annab eriti puhta ja kergelt lõikava serva
- Toode on kinkekarbis mis sobib esitlemiseks ja kingituseks toiduhuvilisele või professionaalile
Kellele ja milleks Yaxell Ran paistiveits 23 cm sobib
See nuga on mõeldud eelkõige neile kes hindavad korralikult küpsetatud liha viimistletud serveerimist. Pikk ja kitsas tera võimaldab lõigata rostbiifi, praade, lamba- ja sealihatükke ning kalkunit nii et viilud jäävad ühtlased ja mahlad püsivad paremini lihas. Sama tera kuju sobib hästi ka sashimi ja toore kala jaoks kus oluline on pikk ühe liigutusega lõige.
Kui otsid oma esimest Jaapani kööginuga ja lõikad peamiselt liha ning kala on see paistiveits praktiline valik spetsialiseeritud tööriistaks. Igapäevaseks üldiseks köögitööks nagu köögiviljade ja ürtide hakkimine sobib paremini koka- või santoku-tüüpi nuga mille kõrvale Yaxell Ran paistiveits moodustab täpse viilutamise jaoks ideaalse täienduse.
Kasutamine ja hooldus
Parima tulemuse saad kui kasutad Yaxell Ran paistiveitst rahulike tõmbelõigetega ning hoiad tera hästi hooldatuna. Järgi neid põhimõtteid et tera püsiks kaua terav.
- Lõika eelkõige pikkade tõmbelõigetega asetades tera liha või kala pinnale ja tõmmates selle ühtlaselt enda poole
- Kasuta ainult puit- või pehmet plastlõikelauda väldi klaasi kivi ja metallpindu mis nüristavad tera kiiresti
- Pese nuga käsitsi kohe pärast kasutamist leige vee ja õrna pesuvahendiga ning kuivata hoolikalt pehme rätikuga
- Ära pane paistiveitst nõudepesumasinasse ega jäta seda pikalt vees seisma et vältida tera ja käepideme kahjustusi
- Hoia nuga noaploki sees või magnetribal nii et tera ei puutuks kokku teiste metallesemetega
- Terita tera aeg-ajalt vesikivil hoides väikest umbes 10° nurka või kasuta peent keraamilist tõmmitsat regulaarseks hoolduseks
Komplektis sisalduv
- Yaxell Ran 23 cm paistiveits
- Stiilne kinkekarp noaga ohutuks hoiustamiseks ja kinkimiseks
Miks valida Yaxell Ran paistiveits 23 cm
Kui soovid serveerida liha ja sashimit ühtlaste ja visuaalselt kaunite viiludena pakub Yaxell Ran paistiveits 23 cm selleks sobivat pikkust ja teravust. 69-kihiline damaskuse tera 61 HRC kõvadusega ühendab hea lõikevõime ja vastupidavuse ning väike teritusnurk annab eriti puhta lõike. Kinkekarbis esitatud nuga sobib nii nõudlikule kodukokale kui ka professionaalile kes otsib spetsiaalset viilutusnuga liha ja kala jaoks.

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 




Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.