Jaapani santoku kokanuga 16,5 cm Yaxell Blue Breeze, 3-kihiline Movax Superior roostevaba teras, sinine pakkapuu käepide, 58 HRC

16,5 cm santoku on universaalne kööginuga liha, kala ja köögiviljade lõikamiseks. Kolmekihilisest Movax Superior roostevabast terasest tera (58 HRC) hoiab hästi teravust ja sinine pakkapuu käepide istub käes mugavalt. Soovitatav käsipesu ja teritamine vesikivil.

99.00 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 33.00 

Laos

Saadavus salongis:
1
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Võimalik tellida pakiautomaati!
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: YX-34601 Kategooria: Brand:
Kategooria:

Kirjeldus

Täppne ja mugav lõikamine igapäevases köögis – Jaapani santoku Yaxell Blue Breeze

Yaxell Blue Breeze santoku kokanuga 16,5 cm on loodud igapäevaseks lõikamistööks köögis, ühendades Jaapani traditsioonilise kihilise sepistuse ja kaasaegse roostevaba terase. Kolmekihiline Movax Superior teras tagab hea lõikepüsivuse, samas kui ergonoomiline sinine pakkapuu käepide teeb noa juhtimise kindlaks ja mugavaks ka pikemal kasutamisel.

Peamised omadused

  • Universaalne 16,5 cm santoku tera sobib liha, kala ja köögiviljade viilutamiseks, tükeldamiseks ja hakkimiseks.
  • Kolmekihiline Movax Superior teras koos kahe väliskihiga kvaliteetsest Jaapani roostevabast terasest pakub head tasakaalu teravuse ja vastupidavuse vahel.
  • Kõvadus u 58 HRC Rockwelli skaalal hoiab tera teravana kauem kui tavapärased kööginoad, säilitades samas teatava paindlikkuse.
  • Vastupidav sinine pakkapuu käepide on niiskuskindel ja istub käes kindlalt nii kodukokal kui ka kogenumal kasutajal.
  • Väiksem ja hästi juhitav tera pikkus sobib ka kitsamale lõikelauale ja täpsemaks tööks, näiteks ürtide või sibula peeneks hakkimiseks.
  • Teroituskulma u 10° juures saavutad väga terava lõikeserva, mis võimaldab sujuvat ja täpset lõikamist.
  • Nuga on pakendatud stiilsesse kinkekarpi, mis sobib hästi kvaliteetteadlikule toidusõbrale kingituseks.

Kasutus ja hooldus

Santoku nuga on mõeldud peamiselt liha, kala ja köögiviljade lõikamiseks lõikelaual. Tera õhuke ja kõvem konstruktsioon ei sobi kontide, sügavkülmutatud toidu ega väga kõva koorega tooraine (nt külmunud kõrvits) jõuliseks tükeldamiseks, sest see võib lõikeserva kahjustada.

Soovitatav on nuga pesta alati käsitsi, kasutades sooja vett ja õrna pesuvahendit, ning kuivatada kohe pehme rätikuga. Nõudepesumasin ei ole sobiv – tugevad kemikaalid, kõrge temperatuur ja kokkupõrked teiste metallesemetega võivad kahjustada nii tera kui ka pakkapuu käepidet.

Tera teravuse säilitamiseks kasuta pehmet lõikelauda, näiteks puidust või plastist. Regulaarseks hoolduseks sobib vesikivil teritamine, mis aitab ära hoida liigset nüristumist ja hoiab lõikeserva puhta ning ühtlasena.

Komplektis sisalduv

  • Yaxell Blue Breeze santoku kokanuga 16,5 cm
  • Stiilne kinkekarp noa turvaliseks hoiustamiseks või kinkimiseks

Millal valida Yaxell Blue Breeze santoku kokanuga?

Vali Yaxell Blue Breeze santoku 16,5 cm, kui otsid üht universaalset ja kvaliteetset põhinoa, millega katta suurem osa igapäevasest lõikamistööst köögis. Kolmekihiline Movax Superior teras, 58 HRC kõvadus ja mugav sinine pakkapuu käepide teevad sellest tasakaaluka valiku nii esimeseks Jaapani kokanoaks kui ka olemasoleva noavaliku uuendamiseks.

Lisainfo

Noa tüüp/otstarve

Jaapani kokanoad - SANTOKU

Käepideme värv

sinine

Terase kõvadus (HRC)

58 HRC

Lõiketera materjal

Movax Superior roostevaba teras

Tera kihtide arv

3 kihti

Tera pikkus

16,5 cm

Käepideme materjal

sinine pakkapuit

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jaapani santoku kokanuga 16,5 cm Yaxell Blue Breeze, 3-kihiline Movax Superior roostevaba teras, sinine pakkapuu käepide, 58 HRC”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle