Disainmeti metallist söegrill - LINNAGRILL MINI

-145€

Original price was: 895.00 €.Current price is: 750.00 €.

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 250.00 

Laos

Saadavus salongis:
3
saadaval Jalaka 2b, Tartu
Tarneaeg:
1-3 TÖÖPÄEVA
Vaata tarneinfot

Kauba toimetab Teieni kuller. Väliköögid ja töölauad tarnitakse reeglina komplektselt ja kokkupanduna. Peale tellimuse esitamist võetakse Teiega ühendust ja lepitakse kokku orienteeruv kauba saabumise aeg.

Tootekood: DM8001 Kategooria:

Kirjeldus

Disainmeti metallist söegrill LINNAGRILL MINI

Disainmeti metallist söegrill on ideaalne valik igale grillisõbrale. Grillikast on valmistatud vastupidavast 3mm lehtmetallist ja värvitud kahekordselt kuumakindla värviga. Grillkasti kaas on kinnitatud roostevabade keevihingedega.

Tulekaitse plekid: Grillikastis on spetsiaalsed tulekaitse plekid, mis asuvad kaanel ning esi- ja tagaküljel. Need plekid pikendavad kasti eluiga ja kaitsevad seda läbipõlemise eest.

Söerest ja keevisvõrkrest: Grilli põhjas on kõrgendusega söerest, mis aitab söel paremini põleda ja laseb tuhal alla kukkuda. Söerestil on sangad mugavaks eemaldamiseks. Komplektis on ka üks 33x33 cm roostevaba keevisvõrkrest, kuid grill mahutab kaks resti. Teise resti on võimalik soovi korral juurde osta.

Luksuslik termosaarest viimistlus: Grilli käepide ja alumine riiul on valmistatud luksuslikust termosaarest, mis lisab elegantsi ja mugavust.

Disainmeti metallist söegrill ühendab endas vastupidavuse, funktsionaalsuse ja stiili, muutes iga grillimise eriliseks sündmuseks.

Visuaalne disain ja kvaliteet: Disainmeti metallist söegrill on visuaalselt atraktiivne ja modernse disainiga. Minimalistlik must metallkorpus koos luksusliku termosaarest käepideme ja alumise riiuliga loob elegantse välimuse, mis sobib igasse aeda või terrassile. Grilli sisemuses olevad tulekaitse plekid ja kvaliteetne keevisvõrkrest tagavad grillimise mugavuse ja vastupidavuse.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Disainmeti metallist söegrill - LINNAGRILL MINI”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

storecartphone-handsetcalendar-fullcrossmenucheckmark-circle