Kirjeldus
Lamba tallekarree on pakendatud ca 1,3kg vaakumpakendisse (NZL) ja külmutatud -18°C
LAMB / LAMBALIHA
| Rare | 50-55 C |
| Medium-rare | 55-60 C |
| Medium | 60-64 C |
| Medium-well | 64-68 C |
| Welldone | 68-71 C |
| Pulled shoulder / rebitud abaliha | 95-98 C |
Lamba tallekarree – hõrk ja kvaliteetne valik
Mahlane ja õrn tallekarree on ideaalne valik gurmeeõhtusöögiks. Sobib suurepäraselt ahjus küpsetamiseks või grillimiseks. Pärit hoolikalt valitud kasvatajatelt – naturaalne ja maitseküllane liha igaks tähtpäevaks!
Lühiretsept: Küpsetatud tallekarree
Vaja läheb:
1 tallekarree
2 sl oliiviõli
2 küüslauguküünt (hakitud)
1 sl värsket rosmariini (või 1 tl kuivatatut)
Sool ja must pipar
Valmistamine:
Määri tallekarree oliiviõli, küüslaugu, rosmariini, soola ja pipraga.
Lase maitsestuda vähemalt 30 min (või üleöö külmkapis).
Pruunista pannil kiirelt mõlemalt poolt.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200 °C juures 15–20 min (sõltuvalt küpsusastmest).
Lase enne lahtilõikamist 5 min puhata.
LAMB / LAMBALIHA
| Rare | 50-55 C |
| Medium-rare | 55-60 C |
| Medium | 60-64 C |
| Medium-well | 64-68 C |
| Welldone | 68-71 C |
| Pulled shoulder / rebitud abaliha | 95-98 C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.