Kirjeldus
BEEF / VEISELIHA
Rare | 50-55 C |
Medium-rare | 55-60 C |
Medium | 60-64 C |
Medium-well | 64-68 C |
Well-done | 68-71 C |
Brisket, ribs / rinnaliha, ribid | 85-98 C |
Pulled meat / rebitud liha | 95-98 C |
Grass-fed liha puhul tähendab seda, et loom on toitunud rohusöödast, st peamiselt rohust ja muudest karjamaataimedest, mitte teraviljast või töödeldud söödast
Grass-fed (rohusöödal kasvatatud): Loom on kasvanud vabas karjatamissüsteemis ja toitunud looduslikul rohumaal.
Tavaliselt peetakse grass-fed liha:
looduslikumaks ja keskkonnasäästlikumaks,
madalama rasvasisaldusega
kõrgema oomega-3 ning antioksüdantide sisaldusega võrreldes grain-fed lihaga (teraviljaga toidetud).
BEEF / VEISELIHA
Rare | 50-55 C |
Medium-rare | 55-60 C |
Medium | 60-64 C |
Medium-well | 64-68 C |
Well-done | 68-71 C |
Brisket, ribs / rinnaliha, ribid | 85-98 C |
Pulled meat / rebitud liha | 95-98 C |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.